KIÁLLÍTÓK

2019.szeptember 28. Budapest
tam_logo-11.jpg

skin care & botanicals

Created to make your skin healthier and your soul happier.

MAR GALLITI

Engedjétek meg, hogy bemutassam holisztikus aromaterápiás szemléletünket. Termékeimmel, – melyek a legkiválóbb minőségű illóolajokat tartalmazzák, – nem csupán a gyógynövényes kert vagy az erdő illatát szeretném palackba zárni, hanem a madárcsicsergést, és a szél fújta lomb érzékiségét. A nyári zápor utáni frissítő szél, vagy a holdfényes rózsakert és a szalmabálák illatát szeretném megidézni. Mindezeket egyéb tápláló növényi olajokkal, kivonatokkal kiegészítve ajánlom a tökéletes szinergia érdekében. 

Loylymasters-budapestdrops.jpg

Professzionális aromaterápia

LOYLYMASTERS

A Loylymasters termékek a belga Aromen professzionális aromaterápiával foglalkozó cég termékei. A több mint 120 féle, 100%-ban természetes, magas minőségű illóolaj és aromavíz mellett a kínálatban gyógynövények,  különleges bőrápoló szerek is szerepelnek. A BIO minősítést az ökológiai termékekre szakosodott független ellenőrző szervezet, a Certisys ellenőrzi és tanúsítja. Az Aromen úttörője volt a modern 
szaunareneszánsz és az aromaterápia összekapcsolásának, a természetes szaunaélmények megteremtésének is. A cég a Loylymasters márkanév alatt 
Európa-szerte rendkívül magas szintű, különleges szakmai 
terméktámogatást és szakképzést nyújt szaunamesterek, szaunaparkok, fürdők és wellness szállodák részére. A támogatás része a Loylymasters mobil applikáció, mellyel a termékekről számos hasznos információ érhető el könnyen az üvegen található QR kód segítségével.

arura-logo-bpdrops.jpg

Illóolaj manufaktúra

ARURA

Illóolaj lepárlónkban gőzdesztillációval egy - a középkor óta hagyományosan - vörösrézből készült, valamint egy a mai kor igényeinek megfelelő rozsdamentes acélból épült lepárlóüstben dolgozzuk fel az illóolaj tartalmú növényeket. Célunk hazai gyógy- és fűszernövényekből jó minőségű, 100 %-ban természetes, terápiás tisztaságú illóolajok és hidrolátumok előállítása. 

tam_logo-10.jpg

Professzionális aromaterápia

FRAGRANT EARTH

Fragrant Earth és az aromaterápia kéz a kézben járnak. Cégünk az 1980-as évek óta, idén 40 éve(!) szolgálja az aromaterápiával és egyéb terápiákkal foglalkozók természetes anyagok iránti szükségleteit. A Fragrant Earth International szakemberei nagy mértékben járultak hozzá az illóolajokal kapcsolatos kutatásokhoz, a kereskedelmi szabályozás kialakításához. Nálunk számos „legfontosabb” feladat létezik, ide értve a gázkromatográfiás vizsgálatokat, az illóolajok kemotípusok, fajok és alfajok szerinti megkülönböztetését, a bio és vadon gyűjtött alapanyagok prioritását. Számunkra az illat elsődleges szempont, ami szervesen kapcsolódik az illóolajok és aromás kivonatok vitalitásához, ezért számunkra az aromaterápia a dinamizmus és tudás szerves egységét jelenti.

Dropsmith-budapest-drops.jpg

Learn from Nature

DROPSMITH

A Dropsmith az illóolajokat és az illóolajok keverését vizuális módon, összefüggésekben és a holisztikus gondolkodást szem előtt tartva mutatja be. Adatbázisunkban több mint 12 000 (dinamikusan bővülve) illóolajra és összetevőikre vonatkozó adat található meg, ami a világon egyedülálló. A Dropsmith program további eszközöket is biztosít az illóolajok hatékony és megbízható keveréséhez, összehasonlításukhoz. A Dropsmith az aromaterapeuták valódi játszótere.

Monika-Agape-budapest-drops-2019.png

Aromaterápia, aromadiffúzorok, aromaékszerek

MÓNIKA AGAPE

A Mónika Agape Kft. a brit madebyzen® aromaterápiás és térillatosító termékek, illetve a szintén angol VANACCI ® illatos ékszerek és kiegészítők hivatalos magyarországi forgalmazója. Termékeinkkel célunk a tudatos luxus megteremtése az aromaterápia és térillatosítás területén.  Minőség, elegancia és a zen életérzés fémjelzi egyedüli kínálatunkat. Aroma diffúzoraink elősegítik a jólét érzésének megteremtését és a környezetünket esztétikailag gyönyörködtető módon ékesítik. A VANACCI ® kínálatában szereplő olasz dizájnú karkötők, nyakláncok, mandzsetták mind kézzel készülnek. Különleges megjelenést, és napokig tartó kellemes illatot biztosítanak viselőjének.

golden-donkey-budapest-drops-2019.jpg

100%-ban autentikus ciprusi szamártej kozmetikumok

SZAMÁRTEJ KOZMETIKUMOK

A Magyarországon az Anthos Kft. által kizárólagosan forgalmazott ciprusi szamártej kozmetikumok öregedésgátló hatóanyagai feszesítik, táplálják és hidratálják a bőrt, mindemellett nagyon erős gyulladásgátló hatással is rendelkeznek. A Ω-3 és Ω-6 antioxidáns zsírsavak, növelik a bőr rugalmasságát. Ideális mennyiségben tartalmaznak továbbá A, B2, B5, C és E- vitaminokat. A 100%-ban autentikus ciprusi szamártej kozmetikumok kiemelkedően magas, 20, 18 és 10%-ban tartalmaznak szamártejet.

Aetherolum_illóolaj_lepárló_SQ_budapestd

Illóolajlepárló Műhely Hegyhátszentjakab (Őrség)

AETHEROLUM

Kiss Norbert vagyok. Illóolaj lepárló műhelyt üzemeltetek Hegyhátszentjakab faluban az Őrségi Nemzeti Park területén. A lepárlást – több száz éves – hagyományos technológiával, Portugáliában kézzel készített, réz lepárlókban végzem. A műhelyben alkalmazott víz és vízgőz desztilláció – tiszta, iható – forrásvízzel történik. Illóolajaimhoz és hidrolátumaimhoz csak organikus körülmények között termesztett, illetve gyűjtött növényeket használok. Termékeim semmiféle hozzáadott anyagot nem tartalmaznak.

singing dragon-budapestdrops.png

​​​​​Alternatív gyógymódok, természetgyógyászat, aromaterápia, jóga, kínai orvoslás

SINGING DRAGON

A Singing Dragon színvonalas és változatos könyveket ad ki az alternatív gyógymódok, természetgyógyászat, aromaterápia, jóga, kínai orvoslás és kapcsolódó területeken az egészség, jólét és személyes és szakmai fejlődést kutatóknak. Kínálatunk kártyacsomagokat és képregényeket is tartalmaz, melyek a szakmai gyakorlatot támogatják.​ Könyveink egyaránt szólnak szakembereknek és a témával ismerkedni kívánó olvasóknak.​ A Singing Dragon a Jessica Kingsley Publishers részeként működik, mely kiadó 1987 óta elkötelezett terjesztője a mindenki számára elérhető, társadalmi és szellemi javulást pártfogó kiadványoknak.

siempreviva-logo-budapest-drops-2019.jpg

Prémium illóolajok

SIEMPREVIVA

A Siempreviva saját termesztésű növényekből állít elő illóolajokat. Cégünk Szerbiában versenyképes, ismert és elismert. A hagyományos előállítási módok mellett modern technológiával dolgozunk, illóolajaink kiemelten jó minőségűek és keresettek. Ültetvényeink vegyszermentes, három hegy által közrezárt, a növények számára ideális környezetben fekszenek. Cégünk illatukban, színükben és ízükben különleges illóolajokat, hidrolátumokat és macerátumokat kínál.

anandam logo.jpg

Átölel a boldogság

ANANDAM

A márkanév, ANANDAM szanszkrit eredetű szó, melynek jelentése mennyei boldogság. A boldogság és öröm érzésére összpontosítottunk illóolajaink portfóliójának kiválasztásánál, melyek nem csupán funkcionalitásukban elégítik ki a terápiás illóolajokkal szemben támasztott elvárásokat, hanem a címkék színterápiás hatásaival is hozzájárulnak a pozitív hangulat és szépség megéléséhez. Ezt az érzést tükrözi logónk is, ahol a mosolygó angyali arcot a természet öleli körül. A természet táplál, gyógyít, megtisztít bennünket, így erejét és hatékonyságát tiszta formájában találhatjuk meg illóolajainkban. Az ANANDAM illóolajok magas minőségű, bevizsgált olajok, melyek biológiai termesztésből származnak.

BpDrops-Oshadhi-logo.jpeg

Az Oshadhi filozófiájának alapját a tisztaság, a természetesség, az egyszerűség és az életöröm adja. Az elmúlt több mint 20 évben, ezt az elvet szem előtt tartva növekszik és fejlődik folyamatosan a cég. A termékek 100%-ban természetes, vegán alapanyagokat tartalmaznak, melyeket nem tesztelnek állatokon. A felhasznált növények vadon termesztett vagy minősített ökológia gazdálkozásból származnak, melyek megfelelnek a fair-traid kereskedelem szempontjainak. Az alapanyagok és a kész termékek saját laboratóriumban és független szervezetek által is történő minőségellenőrzés után kerülhetnek a felhasználókhoz. Az Oshadhi aromaterápiás termékei a természet valódi, tiszta esszenciái.

OSHADHI

Naturcleaning_budapestrdrops.jpg

Célunk, hogy környezetbarát termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat. Funkcionális, aromaterápiás termékeink fejlesztésénél fő szempont az illóolajok jótékony hatásának alkalmazása a lehető legszélesebb körben.

NATURCLEANING

HerbaTherapy-budapestdrops.jpg

„Bánj úgy a beteggel, mint a saját édesanyáddal!” – vallják a piacon egyedi HerbaTherapy Kft. szakmai vezetői az orvos és az aromaterapeuta vegyész. Izgalmas fúziója a hagyományos nyugati orvoslásnak és a holisztikus gyógymódnak. Valójában elválaszthatatlan társak. A jó orvos és terapeuta mindig a test és szellem egységét kezeli figyelembe véve az ember természetben betöltött szerepét. Ezen filozófia támogatásaként válogatják össze a kiemelten magas minőségi elvárásoknak megfelelő illóolajokat és hozzák forgalomba azokat. Az ezekből készült természetes, növényi olaj alapú készítmények és keverékek az orvos tapasztalat igénye alapján készülnek a vegyész gondos termékfejlesztésének eredményeként az aromaterapeuta lelkének rezdülései nyomán. Orvoslás a recepteken túl, gyógyulás herbaterápiával!

HERBATHERAPY

tam_logo-12.jpg

Célunk, hitelesen magas minőségű és különleges illóolajat és termékeket előállítani saját biogazdaságunkban. Álmainkat szeretnénk üvegbe zárni és megosztani azokkal, akik megszagolják az illóolajainkat. Kizárólag az általunk termelt és előállított olajokat értékesítjük, korlátozott mennyiségben. Tudatos döntés volt, hogy formabontóan, fajtánként, évjáratonként töltjük meg üvegeinket munkánk gyümölcsével. Próbáld ki bátran az összes illóolajunkat, hogy tudd: Neked mi az, ami tetszik?!

SZOMÓDI LEVENDULÁS

Histria Botanica-budapestdrops-2019.jpg

A Histria Botanica az Isztrián őshonos gyógynövényeket termelő kisvállalkozás, amely bio minősítésű hidrolátumokat és illóolajokat állít elő. Amit biztosan ígérünk, hogy 1. a felhasznált gyógynövények vetőmagjai az isztriai félszigetről származnak, 2. a növényeket kézzel ültetjük, 3. az ökológiai standardokat betartjuk, 4. a növényeket akkor aratjuk, amikor illóolaj tartalmuk a legmagasabb, 5. az illóolajok és hidrolátumok előállításához magas minőségű rozsdamentes acéltartályokat használunk, 6. termékeinket speciális és különleges sötét üvegekben tároljuk, 7. termékeink minőségét analitikai vizsgálatokkal biztosítjuk, 8. a gyártási folyamatokat elejétől végéig a természet nagy tiszteletben tartásával végezzük. Ezeken felül: workshopokat szervezünk (különösen ha aromaterápiáról van szó). Friss zöldségekből és gyümölcsökből készítjük az ebédünket. Kovásszal készült saját kenyeret sütünk... A Dragonja folyó völgyében találsz meg minket, ahol több napra érdemes megszállni.

HISTRIA BOTANICA

Gadoi-budapest-drops-2019.jpg

A GADOI PROJECT lényege, hogy organikus termékeinket az olasz hegyvidéki termelőktől felvásárolt kiváló minőségű helyi növényekből állítjuk elő, így azok a beszerzési forrástól  kezdődően ellenőrzöttek és nyomon követhetőek. Az illóolajok és a hidrolátumok tisztaságának szigorú vizsgálatát,  egy  független laboratórium végzi, kizárva ezzel a visszaélések lehetőségét. A nyomon követhetőséget és az átláthatóságot azzal segítjük, hogy az érdeklődők számára minden információkhoz ingyenes hozzáférés biztosítunk. Annak érdekében, hogy a termékeink választékát növelni tudják,  létrehozunk egy olasz partneri hálózatot, amelyben a termelők az általunk meghatározott standardok betartásával végzik  a termesztés, a betakarítás és a lepárlást folyamatát, megőrizve ezzel a GADOI PROJECT etikai célkitűzéseit.

GADOI

Pomander-logo-budapest-drops.png

Schütz Gabriella francia tanárnő, újságíró és aromaterapeuta professzionális minőségű illóolaj-keverékeket (Oshadhi illóolajokkal) készít saját receptúrái alapján, melyeket a szintén saját maga által készített illatszelencés ásványkarkötőkben, és egyéb aroma-ékszerekkel kínálja. Az illatszelencés ásványkarkötők magas minőségű, valódi ásványokból készülnek, saját dizájn alapján, mely a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal oltalmát élvezi. Az illatszelencés ásványkarkötők prémium ezüst kollekciójában a szelence Gabi saját tervei alapján, magyar ötvös által kizárólag a Pomanders számára készül 925 sterling ezüstből.

POMANDERS

aroma-4-you-budapestdrops-2019.jpg

Az Aroma for You Kft. a francia intézet – a Pranarôm International illóolajait és  aromaterápiás termékeit forgalmazza. A Pranarôm 1991 óta működő  tudományos és orvosi aromaterápiára szakosodott laboratórium. Biztosak abban, hogy a kemotípus szerint bevizsgált illóolajok lesznek a legjobb eszközei a jövő egészségének. Minden Pranarôm illóolaj botanikai és kémiai szempontból kategorizált, kromatográffal és spektrométerrel tudományosan elemzett.

 A CTEO/HECT (ChemoTyped Essential Oils) a garancia a páratlan minőségre. Illóolajaik mellett számos az egészség megőrzésére szolgáló illóolaj alapú terméket állítanak elő, melyek biztonságosan és egyszerűen használhatóak a mindennapokban.

Az Aroma for You egyik célja, hogy az illóolajok használata – nem csak illatuk miatt – egyre több ember számára ismert és kedvelt alternatív megoldás legyen egészsége megőrzéséért, mert szenvedélyesen hiszünk az illóolajok szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásában.

AROMA FOR YOU

Absolute Aromas Budapest Drops.jpg

Az Absolute Aromas céget David Tomlinson alapította 1994-ben azzal a céllal, hogy terapeuták és az érdeklődők is megbízható forrásból származó alapanyagokhoz juthassanak. A cég jelmondata a minőség. Mára az Absolute Aromas az Egyesült Királyság egyik vezető aromaterápiás termékeket kínáló vállalkozása lett, világszerte pedig a minőségről és megbízhatóságáról ismert. Termékkínálatában elsősorban illóolajok, CO2-kivonatok, növényi olajok és kozmetikai alapok szerepelnek, illetve masszázsolajok, fürdősók és illóolaj szinergiák. Az olajokat ellenőrzött és fenntartható, bio minősített (Soil Association) forrásokból szerzik be, az állatkísérleteket és GMO termékeket kifejezetten elutasítják. Az alapítástól eltelt 21 év óta nem változott a cég legfontosabb missziója: mindent a megkérdőjelezhetetlen minőségért. Minden illóolaj és alapanyag minőség ellenőrzésen esik át, hazai és nemzetközi beszállítóikkal való kapcsolatuk a bizalomnak köszönhetően régmúltra tekint vissza.

ABSOLUTE AROMAS

PARTNEREINK

1/1

© 2019 Drops - Minden jog fenntartva