JOGI NYILATKOZAT

A www.bpdrops.hu nem képviseli és nem szavatolja a honlapon felhasználói, tartalomszolgáltatói vagy bármely más személy vagy szervezet által megjelenített, feltöltött vagy megosztott bármely tanács, vélemény, nyilatkozat vagy egyéb információ pontosságát vagy megbízhatóságát. Ön tudomásul veszi, hogy bármely ilyen vélemény, tanács, nyilatkozat, feljegyzés vagy információ elfogadása az Ön kizárólagos kockázata.

A honlap által közvetített tartalom kifejezett vagy hallgatólagos garanciák vállalása nélkül történik. A honlap látogatói és felhasználói tudomásul veszik, hogy a honlap használata saját és kizárólagos kockázatvállalásuk alapján valósul meg.

Műsorváltozás

A műsorváltozás jogát fenntartjuk, az előadók betegségéből vagy vis maior okokból fennálló műsorváltozásért változásokért a szervezők felelősséget nem vállalnak!

Fotó és videó felvétel

A látogató a belépőjegy megvásárlásával, a kiállító pedig a kiállítási jelentkezés benyújtásával tudomásul veszi, hogy a Kiállítás és a Konferencia területén az esemény idején róla fénykép- és videofelvétel készülhet. A látogató vagy kiállító hozzájárul ahhoz, hogy a Kiállításra és/vagy a Konferenciára való belépéssel és/vagy Kiállításon való kiállítói részvétellel, a Kiállítás és a Konferencia időtartama alatt készült fényképek és/vagy videó filmek a szervező weboldalain és marketing anyagain közzétételre kerüljenek, és/vagy azokat a Kiállítás szervezői átdolgozás céljából harmadik személynek átadják

Vis maior eseményből eredő károk

 

Vis maior – azok az előre nem látható és emberi erővel elháríthatatlan körülmények (pl.: háború, országos sztrájk, földrengés, árvíz, tűzvész, terrorcselekmény, stb.), esetén, amelyek miatt az esemény elmarad, vagy olyan mértékben megszakad, hogy tovább nem folytatható, az okozott kárért a szervezőket felelősség nem terheli.

 

Bármilyen felmerült kérdése, vagy panasza e tájékoztató kapcsán, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségen:

Drops AG Kft.

Postacím: 1034 Budapest San Marco u. 49.

Adószámunk: 26335481-2-41

Telefonszám: +36209604393, +36309541647

E-mail címünk: budapestdrops@gmail.com