Kinek szól ez a konferencia?

 

A Budapest DROPS konferencia mindazoknak szól, akik érdeklődnek az aromaterápia és az illóolajok varázslatos világa iránt. A programot úgy állítottuk össze, hogy mind a szakemberek, mind a téma iránt érdeklődő laikusok is hasznos és könnyen befogadható előadásokon és műhelyfoglalkozásokon (workshop) vehessenek részt. Az aromaterápia széles körben használható gyengéd, ám kifejezetten hatékony módszer. Alkalmazzák a természetgyógyászatban, a masszázs terápiában, a kozmetikában, a pszichés problémákkal foglalkozó szakágakban, a szülészetben, a hospice ellátásban és általában az egészségügyben, ideértve az állatgyógyászatot és a gyógyszerészetet is. Ezen túl a jógások, a szaunamesterek is kiválóan beépíthetik tevékenységükbe, és természetesen a hétköznapokban, otthon és a családban felmerülő problémák esetén is alkalmazható. Nem kérdés, hogy nagyszerű kiegészítő terápiás eszköz lehet nem csak a szakemberek számára, de azoknak is, akik csupán érdeklődés szintjén használják az aromaterápiát és az illóolajokat.

 

Érteni fogom az angol nyelven folyó előadásokat?

 

Minden előadás és workshop szinkrontolmácsolással zajlik, sőt a konferencia előadásainak anyaga a magyar nyelvű konferencia-összefoglaló füzet segítségével még könnyebben követhető (ezt a kiadványt a webáruházban vásárolhatod meg). A résztvevők headseteket belépéskor, a regisztrációs pultnál a belépéskor vehetik fel (távozáskor itt kell azokat visszaadni is).

 

Mi jár még a jegyem mellé?

 

A konferencia napra szóló jegy keretében a nagyszerű előadások, kapcsolatteremtési lehetőség mellé egy vászonból készült konferencia zsákot is adunk, amiben a kiállítók mintákat, cégükről és szolgáltatásaikról szóló információs anyagokat helyeznek el – ezeket mind hazaviheted! A jegyár tartalmazza a kávészünetekben elfogyasztható frissítők és aprósütemények, kávé, valamint tea árát is.

 

Mi az a workshop?

 

A workshop jelentése: műhelymunka. Ez egy olyan gyakorlati foglalkozás, amely korlátozott számú résztvevővel folyik, hiszen az előadásokkal ellentétben itt egy interaktív, akár a résztvevők bekapcsolódásával folyó munka zajlik. Gyakorlatiasabb megközelítésű, mint egy előadás, itt bőven nyílik lehetőség az előadónak kérdéseket feltenni, valamint az adott témában mélyebb ismereteket szerezni.

 

Megvásárolhatom az előadók által publikált könyveket, kiadványokat, dedikáltathatom-e azokat?

 

Előadóink könyveit és publikációit a DROPS szervezői asztalánál megvásárolhatjátok. Mivel a legtöbb előadó könyve magyar nyelven még nem jelent meg, ezért az eredeti angol nyelvű kiadványokból lehet válogatni. Az előadók természetesen szívesen dedikálják is neked az általad megvásárol példányt.

 

Látogatható-e a vásár konferencia jegy nélkül is?

 

Igen! Úgy alakítottuk ki a konferencia helyszínét, hogy a konferencia jegy nélkül érkező érdeklődők is nézelődhessenek, vásárolhassanak a magyar és nemzetközi kiállítók termékeiből a standoknál.

 

Hol vehetem át a jegyemet a konferenciára és/vagy az általam választott workshop(ok)ra?

 

A helyszínre érkezve a jegye(ke)t és a belépéshez szükséges karszalagot a DROPS regisztrációs pultnál veheted át a Budapest DROPS 2019 feliratú limett színű pólót viselő kollégáinknál. Kérdéseiddel vagy problémáiddal kérjük, itt keresd munkatársainkat, akik bármilyen, a konferenciát érintő nehézség megoldásában szívesen állnak rendelkezésedre.

 

Kapok-e tanúsítványt a konferencián és/vagy a workshop(ok)on történt részvételről?

 

IIgen! A konferencián való részvételedről kapsz egy névre szóló tanúsítványt, amelyet a rendezvény végén vehetsz át munkatársainktól a DROPS regisztrációs pultnál. A második napon, a workshop(ok)on való részvételről is kiállítunk egy tanúsítványt, amelyet a szervező cég mellett az előadó személyesen is aláír.

 

Hogyan tudom megvásárolni a részvételi jegyet?

A jegyvásárlásra a honlap áruház menü pontjában van lehetőséged. A részvételi szándékodnak megfelelő jegy kiválasztását követően a kosárba helyezed, majd a szükséges adatok megadása után választhatsz banki előre utalásos vagy PayPal-lal történő utalás között. A banki átutalásos fizetési mód választása esetén a vásárlásod befejezését követően egy automatikus e-mail érkezik a megadott e-mail fiókodba, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges információkat. A PayPal-os fizetés választása esetén, a rendszer automatikusan átirányít a PayPal rendszerébe.

 

Milyen kedvezmények vannak?

A konferencia napjára és a workshopokra 2019. szeptember 20-ig kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni.

 

Van e lehetőség ebéd igénylésére?

A konferencia mindkét napján, a rendezvénynek otthont adó szálloda svédasztalos ebéddel készül a vendégek számára. Az ebéd igénylését egy, a webáruházunkban előzetesen megvásárolt ebédjeggyel tudjuk részedre biztosítani. A rendezvény napján, a helyszínen nem áll módunkban ebédre jogosító jegyet értékesíteni.

 

Tudok-e parkolni a környéken?

A rendezvény időpontja hétvégére esik, így a környező utcákban parkolási díj fizetése nélkül, ingyenesen lehet parkolni. Igény esetén a szállodának sorompóval védett, temperált mélygarázsában 2.800 Ft/nap/autó vagy 300 Ft/óra/autó díjért lehet parkolni. Az árak az áfát tartalmazzák. A parkolóba való lejutáshoz a szálloda recepcióján előzetesen parkolókártyát kell igényelni.

Készül-e fotó vagy videofelvétel?

Igen, a Konferencia, a Kiállítás és a WS-on is készülnek fényképek és video felvételek. A konferenciára és a WS-ra jegyet vásárlók a jegyvásárláskor hozzájárulásukat adják, hogy a róluk esetlegesen fénykép készüljön, amit a konferencia szervezői, az általuk üzemeltetett oldalakon felhsználhatnak és azt harmadik félnek átadjanak.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

© 2019  Minden jog fenntartva: Drops / All rights reserved