International Journal of Clinical Aromatherapy

az oldal a logora klikkelve nyílik meg 

IJCA-logo.jpg

Rhiannon Lewis (Franciaország)

FIFPA, klinikai aromaterapeuta, oktató, író                   

Rhiannon Lewis tapasztalat klinikai aromaterapeuta, oktató és író. Nem csupán holisztikus aromaterápiát tanult, hanem az illóolajok klinikai alkalmazásával kapcsolatos képzéseket is elvégzett. Rhiannon a francia Essential Oil Resource Consultants igazgatója, a Journal of Clinical Aromatherapy szaklap szerkesztője, londoni székhelyű Royal Marsden Hospital kliniakai aromaterápiás képzéseinek háziasszonya és szervezője, valamint a kétévente megrendezett és sikeres Botanica konferenciasorozat alapítója és igazgatója.

 

Emellett Rhiannon az International Clinical Aromatherapy Network (ICAN – Nemzetközi Klinikai Aromaterápia Hálózat) igazgatója. Az ICAN egy olyan online adatbázis és felület, amely összeköti a terapeutákat, a kutatókat és a minőségi alapanyagokat kínáló előállítókat. Az ICAN 2019-ben indul útjára.

 

Rhinannon elkötelezettséggel kínál bizonyítékokon alapuló aromaterápiás módszereket a klinikai környezet kihívásaival együtt az életminőségükben korlátozott számára. Érdeklődésének középpontjában a rákbetegségben szenvedők és a palliatív ellátásban részesülők életminőségének javítása áll.

Rhiannon weboldala: https://essentialorc.com