Debra Anna Atterby diplomás ausztrál klinikai aromaterapeuta, reflexológus és számos egyéb terápiában képzett szakember, aromaterápia oktató.

 

2002-ben alapította meg vállalkozását Aromatic Aromathology Therapies (AAT) néven. Cégének célja, hogy az ausztrál Gold Coast és a Northern Rivers terület aromaterapeutáinak fórumot biztosítson, valamint szakmai előírásoknak megfelelő továbbképzési programokat biztosítson számukra. A magazin bevételeiből elismert külföldi előadók Ausztráliában tartott workshopjait finanszírozza, ezzel is támogatja az ausztrál terapeuták magas szintű továbbképzéseit. Szakértők csapatával 2015 óta kétévente rendezi meg az európai Botanica konferenciához hasonló Aromatica Australia elnevezésű ausztrál rendezvényt. Deby 2012 óta a Botanica konferencia ausztrál nagykövete.

 

Deby a világszerte elismert, évente három alkalommal megjelenő Aromatherapy Today aromaterápiás szaklap tulajdonosa és főszerkesztője. A 2017-ban megrendezett Aromatica Australia konferencia idején jelent meg legújabb második kiadást megélt könyve HEALTH, Vitality and Wellbeing – Aromatic Detox & Elimination (kb. Egészség, Vitalitás és Jóllét – Illóolajos méregtelenítés és tisztítás, angol nyelven) címmel.

 

Deby az Ausztrál Népi Gyógyászati Társaság (ATMS – Australian Traditional Medicine Society)  akkreditált tagja, az IAAMA (International Aromatherapy and Aromatic Medicine Association) tagja, ennél a szervezetnél és az ATMS-nél is regisztrált klinikai aromaterápia oktató.

Aromatica Australia

az oldal a képre kattintva nyílik meg

Aromatica-Australia-2019.jpg

Deby Atterby (Ausztrália)

 

Klinikai aromaterapeuta, reflexológus, iridológus, oktató-tanár